Salongen

exterior

Salongen i Siljansnäs. Klicka för karta

Magdalena har valt att arbeta med Darphin och Decleor för hud- och kroppsvård, ArtDeco’s makeup samt Linnex liniment, och dessa produkter finns även till försäljning. Det finns förutom hudvårdsprodukter även solserier, herrprodukter, makeup, nagelprodukter och diverse tillbehör.

Magdalena har valt att använda så mycket naturliga produkter som möjligt, med vegetabilisk bas, aromatiska oljor och örtextrakt.

Nu finns även två ekologiska hudvårdsmärken på salongen; Kanu Nature och Naturativ, det mesta i dessa serier passar även veganer.

Se fliken Behandlingar för information om vad som erbjuds på salongen.

Alla produkter kan även efter förbeställning hämtas ut på Carl Ohlsons klädaffär i Leksand. Det går även utmärkt att beställa via e-post, skicka dina önskemål till info@magdalenalaurell.se

Om presentkort önskas på en behandling eller på en valfri summa, ring/maila och beställ, så kan vi antingen komma överens om en lämplig tid för avhämtning eller skicka per post.

Bokning sker enklast via sms, meddelande på Facebook per PM eller genom att maila, eftersom telefonen är i tyst läge när behandlingar pågår. Jag öppnar gärna upp butiken för försäljning efter överenskommelse om lämplig tid.

collage-salong